Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 30 september 2022

Bläckfisken - inför vecka 40

 Hej alla Bläckfiskar!


Ännu en skolvecka har flugit förbi. I matematiken fortsatte vi arbetet med mönster. Eleverna har skapat och dokumenterat sina mönster. I svenskan arbetade vi med bokstaven L samt sekvensbilder. Vi har även pratat om klassens ramar. Vår Bläckfisk “Bläckan” kände att vi behövde påminna alla bläckfiskar om hur vi vill ha det här.  Idag är det idrottens dag. Vi har hoppat, promenerat/sprungit runt guldringen, cyklat m.m. Det har varit en riktigt härlig dag. Alla bläckfiskar kämpade på. Bra jobbat! 


Vi vill även berätta om vår stenburk med goda gärningar. Bläckfiskarna får lägga en sten om en annan bläckfisk har gjort en god gärning. När vi fyller burken upp till en viss nivå så får eleverna en belöning. Eleverna har nu nått första nivån och har röstat fram att de vill ha…PYJAMASPARTY! Vi återkommer med mer information.


Studiedagar

Vi vill påminna om att det är studiedagar nästa vecka, TORSDAG OCH FREDAG. Det är alltså ingen skola torsdag fredag, men fritidshemmet är öppet. Ni som har plats på frita har fått en förfrågan på IST-appen.  


Leksaker

Det är många elever som har börjat ta med sig leksaker hemifrån. Både godsedjur, popit, smycken, bollar och så vidare. Dessa saker  ska stanna hemma då dessa saker stör undervisningen och kan gå sönder eller försvinna.


Kläder

Glöm inte se till att era barn har kläder efter väder. Det börjar bli kallt och blött och det är viktigt att ditt barn har kläder här som håller dom varma och torra. Alla elever har en grön låda, man kan lägga kläder som skulle behövas där. Då slipper ni ta med varje dag.VIKTIG INFORMATION! 


Vecka 40:

Måndag: 8.50-13.45
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen
Onsdag: 8.10-13.45
Torsdag:  8.10-13.45 Studiedag
Fredag: 8.10-13.45  Studiedag


Lov och studiedagar:

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

 
Trevlig helg!

Kramar,  Caroline, Thea och Åsa.

 

Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Åsa, 072-5749921Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.