Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 30 september 2022

Draken v.39

 Hej alla Drakar!


Nu kan vi  pusta ut efter en svettig vecka. Vi började veckan med Idrott och sedan har vi övat på bokstaven Ee. Vi har tränat på att skriva meningar och avsluta meningen med punkt. Det har blivit många guldstjärnor tilldelade för så många bra meningar. I matematik har vi övat att subtrahera och addera med pengar. Nästa vecka kommer vi ha prov på kapitel två som handlar om subtraktion och addition. I So har vi arbetat med trafiksäkerhet och regler i trafiken. I No blev det att lära sig hur jord blir till. Teknik har vi börjat med enkla maskiner och pratade om hävstången. Medan i engelska har vi fortsatt att räkna på engelska. Vi avslutade veckan med idrottens dag. Wow vilken utveckling på våra elever!! Dem kämpade så bra och gjort en jätte utveckling. Som belöning fick de ett varsitt diplom och så tittade vi på film.


Nästa vecka är det studiedagar torsdag och fredag.


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. 


Ombyteskläder

Det är också viktigt att eleverna har med sig regnkläder och stövlar så att det finns i skolan om det är regn när vi ska ut på rast eller gå till skolskogen. Vi använder inte paraply på raster eller i skogen.


Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 40

Måndag:   8.50 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    Lov

Fredag: Lov


Lov och studiedagar

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.