Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 23 september 2022

Bläckfiskens veckobrev v.38

 Hej alla Bläckfiskar!


Veckorna går så himla snabbt nu!
Åsa har varit ledig hela veckan och Caroline har varit sjuk torsdag och fredag så vi har haft vikarier här.

I matematiken har eleverna fått möjlighet att skapa och upptäcka mönster och mönsterdelar. I svenska har de arbetat med veckans bokstav, O samt arbetat med ords byggnad, långa och korta ord. Den här veckan gick vi en promenad till Ensjön tillsammans, vi plockade äpplen och letade efter tecken på hösten. Det blev tyvärr ingen idrott idag (fredag), det var många sjuka, tyvärr. Vi hoppas kunna vara uppe på Olympen och ha hinderbana nästa vecka. Vi avslutade veckan med dans och sång, kul!


Vi vill påminna er om att fylla i blanketten som vi skickade hem från sjuksköterskan. Den vill skolsköterskan gärna få tillbaka. Det är även bra om eleverna tar med sig den röda mappen så vi kan skicka hem viktiga papper i den. Vi vill även informera om att Åsa kommer vara ledig nästa vecka och kommer därför inte vara på plats.


När vi inte svarar på någon telefon och det är något viktigt ni vill framföra kan det vara bra att ni hör av er till en av våra andra telefoner så att dem som jobbar får informationen. Oavsett om det är ert barns mentor eller ej så kan vi svara på era frågor. 


Idrottens dag

På fredag 30 september är det dags för Diamantens idrottsdag. Hela skolan kommer att genomföra olika aktiviteter mellan 08:30-11:30. Vi kommer att vara utomhus så eleverna behöver ha sköna skor och kläder efter väder.  Ta med en flaska med vatten! Eleverna får gärna ta med sig egen matsäck annars erbjuder skolan pastasallad som alternativ. Vi har skickat hem en lapp där ni kan kryssa för om ni önskar mat från skolan. Lämna tillbaka lappen (eller smsa/maila) senast måndag den 26 september. VIKTIG INFORMATION! 


Vecka 39:

Måndag: 8.50-13.45
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen
Onsdag: 8.10-13.45
Torsdag:  8.10-13.45
Fredag: 8.10-13.45 Idrottens dag; ta med handduk, vattenflaska, sköna skor, kläder efter väder samt matsäck om ni ej önskar mat från skolan.


Lov och studiedagar:

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Vi ser fram emot nästa vecka!!

   Kramar,  Caroline, Thea och Åsa.

 

Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Åsa, 072-5749921
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.