Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 16 september 2022

 

Tigerns veckobrev v.37

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552 emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Idag har vi på Norrgård uppmärksammat Håll Sverige rent dagen som är först imorgon, den 17 september. Vi har tittat på filmer, städat parken och uppmärksammat varför det inte är bra att kasta skräp i naturen. Dagen avslutades med gemensam grillning av hamburgare.

Måndagar och fredagar samt tisdag, för de som har idrott direkt på morgonen(grupp 1), vill vi att eleverna kommer ombytta och klara för att sätta igång. Det betyder att man har med sig duschsaker samt de ”vanliga” kläderna som man ska ha på sig under dagen. I måndags kom de flesta ombytta och det var många som deltog, KUL!

Vi arbetar nu med demokrati och hur Sverige styrs i samhällskunskapen. Torsdag den 22/9 kommer eleverna att få prov på det. Redan nu ligger det ute på classrom material som eleverna kan träna på inför provet.

Skolan serverar frukt en gång per dag och den serverar vi på eftermiddagen. Man får väldigt gärna ta med en egen frukt också till förmiddagsrasten. Vi märker att de behöver få i sig extra energi för att orka.

Under veckan har vi skickat hem lappar om IUP-samtal samt HPV-vaccin, det är viktigt att lapparna kommer tillbaka till skolan snarast.

Kommande vecka:

Måndag

PULS-08.00

Ombytta direkt på morgonen

Ma- läxa Studentlitteratur.se

Tisdag

 Idrott utomhus

 Eng- läxa glosor finns i glosboken/ne.se

Grupp 1 ombytta direkt på morgonen

Onsdag

Modersmål

 

Torsdag

Idrott utomhus

Idrott utomhus, ombyte

Fredag

PULS 08.00

Simning (för elever som ska träna)

 

Trevlig Helg!! Marie och Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.