Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 18 november 2022

Bläckfiskens veckobrev v.46

Hej alla Bläckfiskar!
Den här veckan har flugit förbi! Den här veckan har vi arbetat med Bokstaven Vv. Eleverna har testat att forma bokstaven, träna på hur den låter och komma på ord som innehåller ljudet/bokstaven Vv. I tisdags skapade vi bokmärken som eleverna fick ta hem då den här veckan är barnboksveckan. I matematiken har vi arbetat med antal och mängder. De har fått diskutera kring hur olika mängder förändras. I veckans GOTW lärde vi oss om lejon och sedan skrivit vad vi lärde oss. I fredags pratade vi om vad vår planet mår bra av och mindre bra av. Eleverna hade väldigt kloka tankar! 

 Kläder
Det är mycket kring kläder nu. Glöm inte att märka barnens kläder. Vill vill även påminna er om att skicka hit varmare kläder. Vi är ute varje dag och då är det bra om de har på sig varma kläder. 

Viktig information
Det går löss i klassen! Flera elever har under veckan behandlats av löss och vi vill återigen påminna er vårdnadshavare att luskamma ert/era barn för att upptäcka och behandla eventuell lus. Därför är det viktigt att ni alla kollar igenom elevernas hår när ni kommer hem. 

Vi vill fortsätta påminna er om att skolan börjar 08:10 (förutom måndagar då vi börjar 8.50) därför öppnar vi dörrarna kl 08:05. Det är många som kommer in sent och det stör samlingen. 

Sjukanmälan Som ni vet så ska ni sjukanmäla era barn via IST varje dag som de är hemma. Det skulle dock underlätta för oss om ni gjorde detta senast 08:05. Ni kan också lägga in tiderna då era barn är borta, exempelvis läkarbesök och tandläkarbesök. 

VIKTIG INFORMATION! 
Vecka 47:
Måndag: 8.50-13.45 
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen 
Onsdag: 8.10-13.45 
Torsdag: 8.10-13.45 
 Fredag: 8.10-13.45 Idrott. Ta med idrottskläder, skor och handduk. 

 Lov och studiedagar: Julavslutning 20 december. 

Trevlig helg! 
Kramar, Caroline, Thea och Åsa. 

 Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37 
Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434 
Åsa, 072-5749921

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.