Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 25 november 2022

Draken v.47

 Hej alla Drakar!

Ännu en vecka avklarad! Vi har precis gjort diagnos för kapitel 4 i matteboken. Nästa vecka ska vi utvärdera Vad vi har lärt oss och sen börja på sista kapitlet i matteboken. I teknik har vi avslutat arbetsområdet med enkla maskiner. I svenskan har de fått arbetat färdigt med sidorna vi har tidigare jobbat med i bokstavsboken. De har även arbetat i stationer. I NO fortsätter vi arbeta med vatten och nu har vi pratat om vattnets olika former, gas, flytande och fast. Simskolan blev tyvärr inställd den här veckan på grund av renovering så vi kör grupp 2 nästa vecka då dem missade sin tid.


Information: Nästa vecka kommer vi få besök av forskare och lärare från SIPP-projektet vi är med i. De kommer besöka vår skola och se hur vår verksamhet ser ut.


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. Vecka 48

Måndag:   8.50 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45      Simskola, grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45Lov och studiedagar

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Mariam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-527 94 70


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.