Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 9 december 2022

Draken v. 49

 Hej alla Drakar!

Jullovet närmar sig med stormsteg! Den här veckan har vi arbetat vi med mönster och upprepningar och nästa vecka ska vi ha diagnos på kapitel 5. I svenskan har eleverna fått arbeta med bokstaven Ff och Ii. Eleverna har också haft stationer där vi arbetat med läsning och ord. Vi började med substantiv den här veckan där eleverna fick klippa ut substantiv från en tidning och sedan skriva en mening om det. I SO har eleverna fått fortsätta med lära sig om hur det var för 100 år sen. Vi har tittat på hur det var i skolan på den tiden. I engelska har eleverna fått öva på husdjurs ord. Vi läste en text och sedan fick de öva på att skriva de olika husdjuren. Nu är det slut på simskola för i år. Vi vet inte hur det kommer se ut nästa termin än… Men information kommer skickas ut när vi vet mer.


Information: Nästa vecka ska vi ha julpyssel på torsdag och eleverna får gärna ta med sig toarullar hemifrån. 


På julavslutningen den 20/12 börjar eleverna 09.00. De elever som har frita plats går på frita som vanligt. Sedan slutar eleverna ca 11.00 i klassrummet, de elever som går på frita går ner dit efter avslutningen.
Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. Vecka 50

Måndag:   8.50 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45 Lucia

Onsdag: 8.10 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45      Julpyssel, ingen simskola

Fredag: 8.10 - 13.45Lov och studiedagar

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Mariam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-527 94 70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.