Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 13 januari 2023

 Hej alla Bläckfiskar!


Äntligen får vi äntligen träffa alla elever igen! Ett nytt år har börjat och vi har längtat till att komma tillbaka. Den här veckan började med en studiedag, vilket gjort att veckan gått extra fort. Lite nytt inför terminen är att Caroline inte längre är föräldraledig mån, tis, utan kommer vara på i förskoleklass alla veckans dagar. Under veckan har vi lagt fokus på att komma in i skolans rutiner igen, hur vi är och vilka regler som finns på skolan.

Vi har även gemensamt gjort ett  magiskt mål moln i klassrummet där eleverna fått tänka ut vad dem vill lära dig, vad de vill bli bättre på eller saker de vill prova på i skolan. Det blev Jättefint!


Vi avslutade veckan med idrott, det var många av våra elever som längtat. Vi vill dock påminna er vårdnadshavare om att skicka med idrottskläder, handduk, inneskor och eventuellt vattenflaska. 


Nästkommande vecka kommer vi att starta igång ordentligt med TRR, fortsätta med bokstavsarbetet, idrott och allt annat roligt som vi hittar på här under en veckas gång.Sjukanmälan

Som ni vet så ska ni sjukanmäla era barn via IST varje dag som de är hemma. Det skulle dock underlätta för oss om ni gjorde detta senast 08:05. Ni kan också lägga in tiderna då era barn är borta, exempelvis läkarbesök och tandläkarbesök.VIKTIG INFORMATION!

Skolsköterskan

Vi har skickat hem en lapp till er vårdnadshavare från skolsköterskan då hon under terminen kommer att träffa era barn på ett hälsosamtal som ni erbjuds närvara vid. Det är viktigt att ni läser lappen och tar kontakt med henne för att boka tid. 


Skoltider

Vi vill fortsätta  påminna er om att skolan börjar 08:10 (förutom måndagar då vi börjar 8.50) därför öppnar vi dörrarna kl 08:05. Det är många som kommer in sent och det stör samlingen. 


Vecka 48:

Måndag: 8.50-13.45
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen
Onsdag: 8.10-13.45
Torsdag:  8.10-13.45
Fredag: 8.10-13.45  Idrott. Ta med idrottskläder, skor och handduk.


Lov och studiedagar:

Lov
Sportlov: måndag 20 februari - fredag 24 februari
Påsklov: måndag 10 april – fredag 14 april
Klämdag: fredag 19 maj
Klämdag: måndag 5 juni 

Helgdagar
Långfredag: fredag 7 april
Annandag påsk: måndag 10 april
Första maj: måndag 1 maj
Kristi himmelsfärds dag: torsdag 18 maj
Sveriges nationaldag: tisdag 6 juni
Studiedagar
måndag 9 januari
måndag 6 – tisdag 7 mars

 

 

Trevlig helg!

Kramar,  Caroline, Thea och Åsa.

 

Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Åsa, 072-5749921

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.