Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 13 januari 2023

Tigerns veckobrev v.2

 Tigerns veckobrev v.2

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Första veckan på den nya terminen har passerat förbi. Nu har sista terminen i 5:an dragit igång och det var kul att träffa alla efter den långa julledigheten. Hoppas att även ni föräldrar har fått vila lite.

Vi drog igång enligt schema i tisdags och den här veckan har vi arbetat med att repeterar bråk i matematiken. I svenskan har vi arbetat vidare med adjektiv och adverb. Idag har vi förberett oss inför biologiprovet som är på torsdag (den 19/1). Provet handlar om de inre organen och idag har eleverna fått ett häfte med viktiga saker att läsa på. Materialet ligger även i Bi/KE/FY klassrummet om man föredrar att ha det digitalt.

På måndag vill vi att eleverna kommer ombytta till skolan redan kl. 8.00 för att ha PULS i Olympen. Vi missade många dyrbara matteminuter under hösten och önskar därför att vi börjar redan 8.00. Alla elever ska duscha efteråt så handduk och ombyte är ett måste.

Nästa vecka börjar även simningen i Navestad igen för de elever som behöver extra simträning.

Kommande vecka, 3

Måndag

PULS-08.00 ombyte

Ombyte + handduk

Tisdag

Eng glosor

Idrott

Finns på ne.se

Ombyte + handduk

Onsdag

 

 

Torsdag

Bi-prov: Kroppen

Idrott

Finns i BI/KE/FY classroom

Ombyte + handduk

Fredag

Extra-sim för de elever som behöver

 

 Trevlig helg!
Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.