Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 20 januari 2023

Tigerns veckobrev v.3

 Tigerns veckobrev v.3

Sjukanmälan – IST Home (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552     emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

Den här veckan har vi haft en del frånvaro, både bland personal och elever, på Tigern men det har fungerat riktigt bra ändå. Vilken utveckling det sker hos eleverna i klassen, riktigt kul!
Igår skrev alla biologiprov om kroppen. Det märktes verkligen att alla hade studerat riktigt mycket och de var så duktiga!

Under veckan har vi arbetat vidare med adjektiv och adverb. I so:n har vi arbetat vidare med judendomen. Igår startade vi upp ett nytt ämnesområde i no, den här gången kommer eleverna arbeta med fysik. De kommer lära sig om värme, vindar och olika väder. På torsdag ska eleverna ha ma-diagnos om bråk. De kan gå in på studentlitteratur.se och träna på kap.2 där finns det flera digitala övningar som de kan göra om de känner sig osäkra.

På måndag är det dags för PULS igen och de börjar 8.00. Alla var i tid i måndags och deltog i cirkelträningspasset, kul! Alla elever ska duscha efteråt så handduk och ombyte är ett måste.

V.7 kommer vi åka skridskor. Vi vill därför redan nu uppmuntra er till att titta hur skridskoutbudet ser ut därhemma. Kanske finns det någon kusin/kompis man kan låna av? Vi vill passa på att tipsa om www.fritidsbanken.se där man kan låna idrottsutrustning kostnadsfritt upp till 14 dagar.

Kommande vecka, 4

Måndag

PULS-08.00 ombyte

Ombyte + handduk

Tisdag

Eng läxa

Idrott

De har fått ett papper av Moa som ska fyllas i.

Ombyte + handduk

Onsdag

 

 

Torsdag

MA-Diagnos

Idrott

Studentlitteratur

Ombyte + handduk

Fredag

Extra-sim för de elever som behöver

 

 Trevlig helg!
Marie, Emelie & Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.