Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 31 maj 2024

Delfinen inför v.23

 Veckobrev inför v.23

Lill Karlberg 076- 798 04 33     lill.karlberg@norrkoping.s

Susanne Fredriksson 073-0202269

Telefontid: 7.50-8.00 eller efter skolan


Hej!

Förra veckan kom det inget veckobrev, då jag inte hann, men flera av er föräldrar fick sms av mig gällande arbetsron i klassen. Det är något vi jobbar mycket med just nu, eftersom det händer mycket när jag inte är i klassrummet. 

Den här veckan avslutades på bästa sätt med att vi på Delfinen ordnade en fredagssamling för resten av skolan, som vi kallar Diamanten tillsammans. Alla elever är delaktiga på något sätt och tillsammans ordnar de det hela väldigt bra.


Viktigt!

  • Nästa vecka är det en kort vecka, så eleverna är lediga torsdag och fredag.

  • Torsdag 13 juni är det dags för skolavslutning. Eleverna samlas klockan 09.00 i klassrummet. Klockan 10.00 börjar avslutningen utanför Sörgård, i trapporna. Dit är vårdnadshavare välkomna att komma och titta. Avslutningen slutar omkring klockan 11.00. Efter avslutningen så träffas vi en kort stund vid trapporna för att önska varandra ett härligt sommarlov.


v.23:

Måndag:  Idrott utomhus. INGET OMBYTE BEHÖVS

Tisdag:   

Onsdag:   

Torsdag:  SKOLAN STÄNGD

Fredag:    SKOLAN STÄNGD


Viktiga datum:

  • Sveriges nationaldag 6 juni

  • Klämdag 7 juni

  • Skolavslutning 13 juni


Ha en trevlig helg!

Hälsningar Lill, Susanne & Jesper











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.