Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

onsdag 5 juni 2024

Delfinens sista veckobrev för åk 5

 Sista veckobrev i åk 5

Lill Karlberg 076- 798 04 33     lill.karlberg@norrkoping.s

Susanne Fredriksson 073-0202269

Telefontid: 7.50-8.00 eller efter skolan


Hej!

Nu har vi kommit fram till den sista veckan på terminen. Vårterminen har gått otroligt fort. Det är svårt att tänka sig att nu har era barn bara ett år kvar på Diamantens skola.


Viktigt!

MÅNDAG

  • På måndag ska klassen åka hem till mig på utflykt. Det blev bestämt idag, då vi väntade för att se om det var så lugnt i klassen att vi kunde åka på någon utflykt.

Eleverna behöver ha med sig badkläder och handduk om de vill bada. Eleverna har önskat att ta med matsäck hemifrån. 

De som vill ha matsäck från skolan, måste sms:a mig och meddela senast på måndag innan 7.30 att eleven vill ha mat från skolan, annars räknar jag med att de tar med mat hemifrån.

Det är även okej att ta med en liten fika.

Dagen börjar 8.00 som vanligt, men eleverna slutar 13.00 den här dagen.

Vi kommer cykla hem till mig. Om man vill, så får man ta med sin egen cykel och cykelhjälm, annars lånar man cykel från skolan.

Om man tar egen cykel, så räknar vi med att ni föräldrar har kollat så att den fungerar som den ska.

TISDAG

  • På tisdag så har klassen bestämt att de som vill kan klä ut sig. Temat som gäller är att man kan klä ut sig till någon sagofigur, karaktär från nån film, djur, yrke eller nåt annat spännande, som börjar på samma bokstav som ens eget namn.

ONSDAG

  • På onsdag så har klassen önskat ha en kulturdag, eftersom det var så trevligt sist vi hade det.
    Då får man välja om man vill visa en dans, ta med sig något man kan äta, något man kan ha på sig, nån sak man vill visa eller något annat spännande som representerar det land som man har sitt ursprung i. Det är inga krav att ta med sig något!!

  • Torsdag 13 juni är det dags för skolavslutning. Eleverna samlas klockan 09.00 i klassrummet. Klockan 10.00 börjar avslutningen utanför Sörgård, i trapporna. Dit är vårdnadshavare välkomna att komma och titta. Vid dåligt väder så är avslutningen inomhus och då kan tyvärr inte ni föräldrar vara med. Avslutningen slutar omkring klockan 11.00. Efter avslutningen så träffas vi en kort stund vid trapporna för att önska varandra ett härligt sommarlov.



Ha en trevlig helg!

Hälsningar Lill, Susanne & Jesper












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.