Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

söndag 9 juni 2024

Tigerns sista vecka v.24

 

Tigerns veckobrev v.24

Sjukanmälan – SKOLA 24 (om det inte fungerar, sms:a till mentorer)

Marie Möller 0722-354640  marie.moller@norrkoping.se

_______________________________________________________________________________

Hej!

Då är det inte mycket kvar på terminen och tiden på Diamanten. Jag ska redan nu tacka för tre år (mer eller mindre) med era barn här på Tigern och mellanstadiet. Det har varit några år som både bjudit på ris och ros. Era barn är fantastiska elever när vi pratar om dem som individer, men som grupp, har det inte alltid varit så lätt.

Nu väntar sista delen av grundskolan, högstadiet, vilket är ett lika stort steg som det mellan lågstadiet och mellanstadiet. Vi har försökt förbereda eleverna så gott vi har kunnat, de flesta har varit motiverade och tagit till sig av den kunskap som skolan levererat utifrån våra styrdokument. Några kommer att få kämpa på och mottagande skolor kommer att göra vad de kan för att hjälpa till i samverkan med eleverna och er föräldrar. För ni har en stor del av att era barn ska lyckas och tycka att skolan är viktig.

Nu säger jag lycka till och lämnar över till högstadiet och de skolor som eleverna har sökt sig till. Tack för den här tiden, både elever och föräldrar 😊

VECKAN:

Måndag: Vi arbetar på och avslutar alla påbörjade arbeten. Ingen idrott på morgonen utan vi ses i klassrummet.

Tisdag: Alla elever börjar kl.09.30, inget språk på morgonen. Dagen ägnas åt att städa, plocka undan böcker och ta hem färdiga arbeten. En väska/påse kan vara bra att ta med.

Avslutningsmiddag kl.18.00-20.30Stjärnkrogen. Vi uppskattar om ni hjälper era barn att komma dit och framförallt att ni hämtar upp dem efter middagen. Stjärnkrogen ligger på Södra Promenaden 26, det är IFK Norrköpings hemma arena.

Onsdag: Skoldagen börjar kl.09.15 för alla, inget modersmål. Hopp och lek aktiviteter under dagen. Vi ska fika och äta tårta på em. eleverna får ta med läsk (33cl), inga sportdrycker! Dagen slutar kl.14.00.

Torsdag: Skolavslutning. Eleverna samlas kl.09.00 i klassrummet, själva avslutningen börjar sedan kl.10.00 utomhus och då är Ni föräldrar välkomna att delta.

Vänligen!

 Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.