Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

måndag 10 juni 2024

Spindlarnas veckobrev inför vecka 24

 Hej alla Spindlar och vårdnadshavare!

Nu är snart tiden på lågstadiet och Sörgård över. Bara fyra dagar kvar till era barn får ett välförtjänt sommarlov. Vi kommer med andra ord att börja städa och fixa iordning våra lokaler och förbereda inför skolavslutningen. I fredags, var  sista dagen för oss lärare att skriva in terminens omdömen och klassen har jobbat in i det sista för att kunna få bra omdömen i de olika ämnena.

I måndags var vi på Frinavet och fick information om sommarens aktiviteter. All information kan du läsa i den broschyr vi skickade hem i måndags.

På torsdag har vi skolavslutning. Vi börjar kl- 9.00 och samlas då i klassrummet. Vid 10:00 börjar avslutningen, vid fint väder är vi som vanligt utomhus. Vid dåligt väder kommer vi vara i Olympen och då kan tyvärr inga andra än skolans elever delta.

Vi beräknas vara klara vid ca. 11.00 och då går de elever som ska till Frita dit och resten går hem:)


V.24 

Musik: Vi tränar inför sommaravslutningen


V. 24

Måndag 8.00-14.15  

Tisdag 8.00-13.30  

Onsdag 8.00- 13.30

Torsdag 9.00-11-00 ca Skolavslutning

Fredag Sommarlov



Vi svarar inte i telefon när vi har undervisningstid, men du kan skicka ett sms så återkopplar vi till er så snart vi kan. Annicas mobil har slutat fungera helt så om ni vill nå henne får ni ringa Maisouns telefon eller skicka ett mail.

Maisoun 0725974134 maisoun.gabro@norrkoping.se 

Annica  annica.lodahl@norrkoping.se 

Viktiga datum


13 juni Skolavslutning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.