Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

måndag 12 augusti 2024

Hej alla TigerSpindlar :)

Snart är det dags att börja skolan igen och vi hoppas såklart att ni haft ett riktigt skönt sommarlov då ni kunnat njuta av er ledighet och gjort saker ni tycker om att göra.

Som vi skrivit i tidigare veckobrev så börjar skolan igen torsdag 15 augusti klockan 10.00. Vi slutar klockan 13.00 denna dag. På fredag är det 8.10-13.45 som gäller.

Det har skett lite förändringar på lärarfronten under sommaren och Maisoun kommer att börja jobba med Christine i årskurs 1 (De nya Spindlarna) efter lovet.  Ny mentor i Tigrarna kommer Zahra att vara tillsammans med Annica.

Zahra kommer främst undervisa klassen i matematik och engelska, Mer information om klassens samtliga lärare kommer i nästa veckobrev,

Om ni behöver ringa oss så är det samma nummer som tidigare 0725974134 och som vanligt svarar vi inte i telefon när vi har undervisningstid, men du kan skicka ett sms så återkopplar vi till er så snart vi kan. Ni kan såklart även maila oss vid behov.

annica.lodahl@norrkoping.se 

zahra.hosseinpour@norrkoping.se


Vi ser fram emot att träffa alla elever på torsdag!

Annica & Zahra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.