Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

måndag 12 augusti 2024

Örnens veckobrev v.33–34

Varmt välkomna till årskurs 5 på Diamantens skola! 

Hej alla elever och vårdnadshavare, 

Vi hoppas att ni alla har haft ett härligt sommarlov och att ni känner er ordentligt utvilade inför det nya läsåret; nu ser vi fram emot ett nytt spännande och lärorikt läsår tillsammans med er! 
 
Information inför läsår 24/25 

Till hösten börjar Rozan som lärare i årskurs 5 och kommer att vara mentor i klassen tillsammans med Adam. Rozan kommer även att undervisa årskurs 5 i ämnet matematik. Vi välkomnar även Zahra som är ny lärare på Diamantens skola och Zahra kommer bland annat att ansvara för engelskundervisningen i klassen. Adam kommer att undervisa i svenska och SO-ämnena och parallellt med svenskundervisningen kommer Marie att undervisa i ämnet svenska som andraspråk. Annica ansvarar för NO/tk-undervisningen medan Goran och Sebastian ansvarar för idrottslektionerna. Nytt för i år är även att mellanstadiet kommer att möta lärare från Navestadsskolan i samband med musik-, bild- och slöjdundervisningen. Personal från oss på Diamanten kommer att följa med eleverna när de har undervisning i de estetiska ämnena på Navestadsskolan. 

Om ni vill komma i kontakt med någon av dessa lärare, så hittar ni mejladresserna nedan: 
• Rozan: rozan.varto@norrkoping.se 
• Adam: adam.cicek@norrkoping.se 
• Marie: marie.moller@norrkoping.se 
• Zahra: zahra.hosseinpour@norrkoping.se 
• Annica: annica.lodahl@norrkoping.se 
• Goran: goran.hadziahmetovic@norrkoping.se 
• Sebastian: sebastian.jonsson2@norrkoping.se 

Skolstart 
Skolan börjar torsdag den 15 augusti kl.10.00 och denna dag slutar eleverna kl.13.00. Varmt välkomna tillbaka! Vecka 33–34 kommer att innehålla en del schemabrytande aktiviteter – därefter följer vi det ordinarie schemat. 

Start- och sluttider v.33–34 
 
v.33 
Torsdag: 10.00-13.00 
• Fredag: 8.10-13.45 

 v.34 
• Måndag-torsdag: 8.10-14.30  
• Fredag: 8.10-13.45 

Ny rektor och biträdande rektor  

Från och med augusti månad är Johan Lindskog, rektor, på Diamantens skola och Navestadsskolan. Elina Dohrmund är biträdande rektor på Diamantens skola. Ett rektorsbrev kommer även inom kort. Här nedan hittar ni kontaktuppgifterna: 

Utflykt till Folkparken 
Vi vill även redan nu informera om att Norrgård har planerat en utflykt till Folkparken fredag den 23/8. Vi samlas kl. 8.10 och cyklar sedan till Folkparken tillsammans med Delfinen. Vi beräknar att vara tillbaka på skolan ca 13.30. Skolan står för lunch, festis och frukt. Vi kommer att vara ute hela dagen och därför vore det toppen om de har med sig en vattenflaska. Eleverna får även ta med en liten fika om de vill (Obs! ingen läsk, chips, godis eller nötter). 

Vid frågor eller funderingar kan ni höra av er till oss via mejl eller telefon. 

Adam: adam.cicek@norrkoping.se 
Rozan: rozan.varto@norrkoping.se 

Tel: 076-7980425 

Med önskan om en fortsatt fin dag! 
 //Adam & Rozan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.