Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 19 augusti 2022

Draken v.33

 Hej alla Drakar!


Första skolveckan är avklarad! Vilket bra jobb eleverna har gjort. Vi har hunnit arbeta med matematik, svenska, samhällskunskap och musik. Vi har delat ut matematikböcker, göra-klart-mappen (svarta mappen) och planeringsbok. På måndag börjar eleverna 08.50 om de inte går på frita.


Nästa vecka kommer eleverna ha “idrott” med Franko, då den riktiga idrotten börjar vecka 35 med Sebastian. Detta betyder att eleverna inte behöver ha med sig idrottskläder. Vi kommer gå en promenad för att visa vart vi ska springa på torsdag när det är Diamantenloppet. Diamtenloppetkommer vara på torsdag och då är det kläder efter väder. Det kommer vara fram till 10.00, vilket betyder att vi äter i matsalen som vanligt den dagen.


Viktig information för läsåret 2022-2023


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50 


Ombyteskläder

Barnen har kvar sina svarta lådor vid sin nya plats. Det är viktigt att det finns ombyte ifall olyckan är framme. 

Det är också viktigt att eleverna har med sig regnkläder och stövlar så att det finns i skolan om det är regn när vi ska ut på rast eller gå till skolskogen. Vi använder inte paraply på raster eller i skogen.


Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan. Vi har köpt in pennfack och annat material som barnen behöver ha, de behöver inte ha med egna.  


Vecka 34

Måndag:   8.50 - 13.45 Idrott (promenad med Franko)

Tisdag:       8.10 - 13.45 Skolskogen

Onsdag: 8.10 - 13.45 Idrott (Franko)

Torsdag:    8.10 - 13.45 Diamantenloppet

Fredag: 8.10 - 13.45



Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se 076-7980438

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.