Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

tisdag 16 augusti 2022

Välkomna tillbaka Lommen!

Välkomna tillbaka till skolan bästa klassen! 17 augusti 2022 


Det har varit ett långt sommarlov och nu är vi äntligen tillbaka. Vi har saknat er och ser fram emot ett nytt läsår tillsammans. Nu går ni i årskurs 3!De här lärarna kommer att vara ansvariga i de olika ämnen: 

Svenska/SVA: Sofie 

Matematik: Christine 

SO: Sofie

NO och teknik: Christine

Idrott: Sebastian 

Musik: Christine och Sofie

Slöjd: Christer (textil) och Urban (trä och metall )

Bild: Hanna 


Till vårdnadshavare: 


Anmäl frånvaro 

Vi påminner om att ni måste anmäla ditt barns frånvaro via IST-appen före klockan 7.50. Hör av er om det skulle vara några problem.


Vi skickar med ett schema för terminen. 

Nytt för i år är att skolan startar klockan 8. 50 och slutar klockan 14.15 på måndagar och slutar 13.45 alla andra tisdag-fredag. Slöjd och bild startar vecka 35. 


Precis som förra läsåret kommer all information till er vårdnadshavare gå via bloggen. Se till att registrera dig som prenumerant på bloggen redan idag om ni inte gjort det. På så vis får ni ett mejl så fort vi skickar ut ny information. För att prenumerera (från mobil): 


  1. www.diamantensskola .blogspot.se

  2. Klicka på Visa webbversion längst ner på sidan. 

  3. Kolumnen till höger Prenumerera på inlägg från. Klicka på Lommen. 

  4. Fyll i din mejladress. 


Nu kommer du fått ett mejl varje gång vi uppdaterar bloggen. Det kommer vi att göra minst varje fredag då Lommenbrevet publiceras. 


Ombyteskläder

Den gröna lådan i hallen behöver fyllas på med lite ombyteskläder. Kan vara bra att ha extra; underkläder, byxor och tröja. Även regnkläder och stövlar bör finnas i skolan då vi kommer att vara ute i alla väder. 


Idrott

På onsdagar och torsdagar kommer vi att ha idrott. Idrottslärare är Sebastian Johansson som är känd för en del barn från frita. Idrotten med Sebastian börjar vecka 35. Nästa vecka har Sofie och Christine idrott inomhus. Eleverna bör ha med sig ombyte, skor och handduk. I nästa veckas Lommenbrev får ni mer information om idrottslektionerna för resten av terminen 


vecka 34

måndag 8.50 - 14.15: 

tisdag 8.10-13.45: 

onsdag 8.10-13.45: idrott

torsdag 8.10-13.45: Diamantenloppet. Medtag springvänliga kläder och vattenflaska. 

fredag 8.10-13.45: 


Ha en fortsatt fin vecka! Om ni undrar över något nås vi lättast på mejl eller sms så kan vi ringa upp er. 


/Christine och Sofie

Christine Nilsson 076 798 04 30 christine2.nilsson@norrkoping.se   

Sofie Löfgren 0767985981 sofie.lofgren@norrkoping.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.