Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 9 september 2022

Draken v.36

 Hej alla Drakar!


Marie har varit hemma den här veckan och vi hoppas att hon kommer nästa vecka igen, vi saknar henne så mycket. Denna vecka har vi fortsatt arbeta med demokrati, och denna gång röstade vi på två klassrepresentanter till vårt elevråd. Alla fick rösta på två stycken som de tyckte hade egenskaper som vi hade pratat om. Därefter gjorde vi ett diagram där eleverna fick se hur de hade röstat. I No har vi kollat på en film om hösten och därefter skrivit svar till frågor.i svenska har vi övat på bokstaven Mm, svarat på stenciler vart vi hör bokstaven i orden och även övat på att skriva den. I matematik har vi arbetat med större än > och mindre än <, samt lika många =. Vi gjorde även vårt första matematikprov på kapitel 1. 


Som många kanske har sett har vi gått ut med att det går löss i skolan. Kolla gärna era barn och har de löss så går det att läsa på 1177.se vad ni kan göra.


Eleverna har ute idrott fram till höstlovet v.44, efter det börjar dem inomhus. Det är bra om eleverna har inomhusskor. Det kommer fortsättas vara dusch och ombyte då. 


Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. 


Ombyteskläder

Det är också viktigt att eleverna har med sig regnkläder och stövlar så att det finns i skolan om det är regn när vi ska ut på rast eller gå till skolskogen. Vi använder inte paraply på raster eller i skogen.


Övrigt

Barnen ska inte ta med egna saker eller leksaker till skolan.


Vecka 37

Måndag:   8.50 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45 Skolskogen

Onsdag: 8.10 - 13.45 Ute idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45 Bad, grupp 1

Fredag: 8.10 - 13.45


Lov och studiedagar

Studiedagar 6-7 okt. Skolan stängd

Höstlov vecka 44

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Maryam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se 076-7980438

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-5279470


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.