Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 9 september 2022

Tigerns veckobrev v.36 (9/9-22)

 

Tigerns veckobrev v.36

Sjukanmälan – IST Home (gå in via nätet om appen inte fungerar)

Marie Möller: 0722-354640       marie.moller@norrkoping.se

Emelie Nilsson 072-5336552 emelie.nilsson@norrkoping.se

Hej!

På onsdag kommer vår skolsköterska och informerar och HPV vaccination. Eleverna kommer att få med sig information hem till Er vårdnadshavare.

Måndagar och fredagar samt tisdag, för de som har idrott direkt på morgonen(grupp 1), vill vi att eleverna kommer ombytta och klara för att sätta igång. Det betyder att man har med sig duschsaker samt de ”vanliga” kläderna som man ska ha på sig under dagen. Pulsen har fungerat sådär den här veckan men vi tänker att under nästa vecka så vet ALLA vad som gäller och då kommer det bli toppen BRA!

Vi arbetar nu med demokrati och hur Sverige styrs i samhällskunskapen. Torsdag den 22/9 kommer eleverna att få prov på det. Redan nu ligger det ute på classrom material som eleverna kan träna på inför provet.

Skolan serverar frukt en gång per dag och den serverar vi på eftermiddagen. Man får väldigt gärna ta med en egen frukt också till förmiddagsrasten. Vi märker att de behöver få i sig extra energi för att orka.

På fredag är det kampanjen ”Håll Sverige rent”. Den genomförs i hela Sverige och vi har valt att uppmärksamma det genom att vara ute och städa i vårt närområde. Lunchen kommer att serveras ute, grillade hamburgare. Man får gärna ta med en extra vattenflaska och kläder för att vara ute hela förmiddagen. Är ute även om vädret erbjuder regn!!

Kommande vecka:

Måndag

PULS-08.00

 

Tisdag

 

 

Onsdag

Modersmål

 

Torsdag

PULS-08.00

Idrott utomhus, ombyte

Fredag

Håll Sverige Rent, Utomhus!!

Simning (för elever som ska träna)

 

Trevlig Helg!! Marie och Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.