Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 2 juni 2023

Bläckfisken v 22

Hej alla Bläckfiskar!

Ännu en vecka har gått här! Denna vecka har kartläggningarna i Hitta språket och Hitta matematiken gjorts klart, både elever och pedagoger har varit sjuka men vi har lyckats göra ett bra jobb! I torsdags var vi på utflykt i Ensjön, eleverna byggde sandslott, lekte intill vattnet och på stranden. På grund av rådande eldningsförbud tog vi beslut att äta lunch på skolan, men trots det var det en väldigt uppskattad stund. 

 

Nästa vecka
På klämdagen den 5 juni är skolan stängd, fritidshemmet är öppet för de barn som lämnat in tider. 6 juni är det Sveriges flaggans dag och skolan är då stängd. Det blir en kort vecka nästa vecka men vi ser fram emot den lika mycket som vanligt!


VIKTIG INFORMATION:

Skolavslutningen kommer vara mellan 10.00-11.00. Eleverna börjar 09.00. Skolavslutningen är vid trappan så länge det inte är regn, då kommer vi ha skolavslutning inne på skolan och det är då enbart elever och pedagoger som kommer närvara.Efter skolavslutningen kommer alla elever och pedagoger ha en kort avslutning på Bläckfisken innan de får gå hem eller ner till fritidsgården. 


Modersmålsundervisning

För de barn som önskar läsa modersmål från och med höstterminen har vi blanketter hos oss på bläckfisken som ni ska fylla i och lämna in senast 9/6. Vi ber om ursäkt att det är med kort varsel men vi fick informationen nu. 



Vecka 22:

Måndag: 8.50-13.45.  Skolan stängd, Fritidshemmet är öppet för de som lämnat in tider.
Tisdag: 8.10-13.45  Skolan stängd
Onsdag: 8.10-13.45  
Torsdag:  8.10-13.45 

Fredag: 8.10-13.45   idrott. Ta med idrottskläder, handduk och vattenflaska. 


Lov och studiedagar
Klämdag: måndag 5 juni 

Helgdagar
Sveriges nationaldag: tisdag 6 juni



Trevlig helg!

Kramar,  Caroline och  Thea.


Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.