Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 28 oktober 2022

Bläckfiskens veckobrev V 43

 Hej alla Bläckfiskar!


Nu är veckorna innan lovet gjorda! så himla kul vi har det, trots mycket sjukdomar så fungerar det bra. I veckan  har vi jobbat med veckans nya bokstav Ee, vi skriver bokstaven. Vi avslutade veckan inför lovet med en kuslig högläsning. Vi har avslutat kartläggningarna i både svenska och matematik. Vi har pysslat höstpyssel samt börjat dokumentera i sugarbooksen.


I onsdags hade vi öppet hus. Där era barn fick möjlighet att visa er verksamheten men ffa för blivande förskoleklasselever.

I torsdags samlades hela skolan och sa hejdå till Benny. Bläckfiskarna hade ritat fina teckningar som de gav Benny. Vi kommer att sakna honom!

Vi avslutade veckan med en Halloween gång i klassrummet som vi pyntat. Vi läste också en spänningsfull bok. Vi tror att det var uppskattat av eleverna.

Efter lovet kommer vi börja med ett nytt tema inom TRR, (mängder, antal och talmönster). Vi kommer fortsätta vårt bokstavsarbete med bokstaven Ii.Leksaker och andra saker

Vi behöver påminna er igen om att leksaker ska stanna hemma. Det stör våra lektioner. Många av era barn har med sig pengar, godis, fidget toys och andra saker. Vi har förklarat detta för de elever men det är bra om ni påminner era barn och kollar så att de ej tar med saker hit som inte behövs. 


Sjukanmälan

Som ni vet så ska ni sjukanmäla era barn via IST varje dag som de är hemma. Det skulle dock underlätta för oss om ni gjorde detta senast 08:05. Ni kan också lägga in tiderna då era barn är borta, exempelvis läkarbesök och tandläkarbesök.


Kläder

Vi har en del kläder som vi inte vet vems det är. Det är bra om ni vårdnadshavare går in på avdelningen i samband med att ni hämtar ert/era barn och kollar om något tillhör er. Det är bra om ni har möjlighet att skriva ert barns namn i deras kläder, på så sätt kan vi lägga tillbaka deras kläder på deras hylla. 


Vi hoppas att ni får ett riktigt skönt lov! Vi ser fram emot att komma tillbaka efter lovet och träffa er igen!!VIKTIG INFORMATION! 


Vecka 45:

Måndag: 8.50-13.45 Ny bokstav, Ii.
Tisdag: 8.10-13.45 Skogen
Onsdag: 8.10-13.45 Nytt tema i matematiken
Torsdag:  8.10-13.45
Fredag: 8.10-13.45  Idrott. Ta med idrottskläder, skor och handduk.


Lov och studiedagar:

Julavslutning 20 december.

Trevlig helg!

Kramar,  Caroline, Thea och Åsa.

 

Caroline, caroline.diaz@norrkoping.se, 076-798 04 37

Thea, thea.gundersen@norrkoping.se, 076-7980434

Åsa, 072-5749921Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.