Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 2 december 2022

Draken v.49

 Hej alla Drakar!

Det har varit minst sagt en speciell vecka. Forskare och lärare från andra länder har varit på besök. Franko har varit iväg och arbetat med det projektet från tisdag till torsdag samt att nu sitter vi tillsammans i klassrummet och skriver veckobrev. I matematikboken har eleverna fått arbeta med diagram samt subtraktion och addition. De har även arbetat med talet 11 och 12.


Eleverna har fått bakat pepparkakor med Marie som de sedan bjöd våra gäster på. I vårt värdegrundsarbete fortsatte vi arbeta med miljön. Eleverna fick olika sopkärl som de skulle sortera och limma fast under rätt rubrik i NO/SO boken. I torsdags den 1 december började vi kolla på den nya julkalendern. Eleverna har även fått gjort en gemensam julkalender där varje lucka så gömmer det sig ett uppdrag. I svenskan har eleverna fått sortera små bokstäver och stora bokstäver. Idag har eleverna fått som varje fredag kollat på inrikes- och utrikesnyheter på Lilla aktuellt. 
Sjukanmälan: Om barnen är sjuka så anmäler ni det i IST före klockan 7.50. Vecka 49

Måndag:   8.50 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Tisdag:       8.10 - 13.45

Onsdag: 8.10 - 13.45 Inne idrott, ombyte och dusch

Torsdag:    8.10 - 13.45     Simskola, grupp 2

Fredag: 8.10 - 13.45Lov och studiedagar

Julavslutning 20 dec

Trevlig helg!

Kramar,  Franko, Marie och Mariam. 


Marie, marie.gingsjo@norrkoping.se

Franko, franko.morenopetkovic@norrkoping.se  072-527 94 70

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.