Diamantens skola präglas av ett trivsamt klimat, engagerad personal och våra tre profiler. PAX är på Diamanten ett välkänt ord som visar på vår strävan att bli en skola där ingen vill slå eller reta någon. Skolan ligger i Navestad med närhet till skog och en sjö. Till enheten hör även förskola.

fredag 31 maj 2024

Spindlarnas veckobrev inför V.23

 Hej alla Spindlar och vårdnadshavare!

Och så var vi nere på 7 skoldagar kvar läsåret 23/24... Under veckan som varit har vi kämpat på med redovisningar i SO och idag, fredag, var alla elever på Sörgård ute och plockade skräp. Det blev många påsar skräp som samlades ihop. Vi avslutade veckan med att hela skolan träffades i Olympen för Diamanten tillsammans där vi underhölls med dans, tävling i tornbygge, skolans nyheter och lite annat smått och gott.

I torsdags skickade vi hem Göra klart-mappar med de elever som hade mycket kvar. Dessa uppgifter ska vara klara och lämnas tillbaka till skolan senast onsdag 12/6.

På torsdag är det Sveriges nationaldag och skolan och Frita är stängda. På fredag är det klämdag vilket innebär att skolan är stängd men Frita är öppet som vanligt.

Vecka 24 har vi skolavslutning på torsdagen. Mer om det i nästa veckobrev.

Avslutningsvis påminner vi om att det är Öppet hus hos Spindeln på onsdag om ni vill se era barns Nationella prov. Vi har öppet mellan 14.00 och 16.30. Idag, fredag, är sista dagen att anmäla att man kommer.

Annicas mobil har slutat fungera helt så om ni vill nå henne får ni ringa Maisouns telefon eller skicka ett mail.

V.23  

Sv/Sva: Vi har jobbat med en Minnesväska som  vi ska spara till slutet av sexan. Ungefär halva klassen är helt klara medan den andra halvan bara har lite grann kvar. Under vecka 23  ska alla bli klara.                                                                           

Ma: Vi repeterar och gör klart. Den här veckan har vi jobbat lite med digitala klockan. Dessutom har vi övat på 6ans och 7ans multiplikationstabeller.  

SO: Vi har haft gruppredovisning på både Nordisk mytologi och grekisk mytologi. 

Slöjd:  Denna vecka fokuserar vi lite extra på att alla ska bli klara med sina Filurer. 

Musik: Vi tränar inför sommaravslutningen


V. 23

Måndag 8.00-14.15  

Tisdag 8.00-13.30  Uteidrott

Onsdag 8.00-13.30 Uteidrott 

Torsdag Sveriges Nationaldag LOV

Fredag Klämdag LOV


Vi svarar inte i telefon när vi har undervisningstid, men du kan skicka ett sms så återkopplar vi till er så snart vi kan.

Maisoun 0725974134 maisoun.gabro@norrkoping.se 

Annica  annica.lodahl@norrkoping.se 

Viktiga datum


6 - 7 juni 

Sveriges nationaldag + klämdag 

13 juni 

Skolavslutning 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.